Wędliny i kiełbasy wołowe cechują się wysoką zawartością białka. Stanowią dobre źródło witamin z grupy B (B2, B3, B5, B6) oraz składników mineralnych (wapń, żelazo, magnez, potas). Cechują się jednocześnie średnią kalorycznością, co jest ich dodatkowym atutem. Dobrze przyrządzona wołowina odznacza się wśród innych typów wędlin niepowtarzalnym smakiem oraz aromatem. Tajemnica jej idealnego przygotowania tkwi w recepturze. Nasi producenci stosują starannie pielęgnowane tradycyjne metody, często przekazywane z pokolenia na pokolenie. Oferujemy wyroby, do których produkcji wykorzystywane jest mięso pochodzące wyłącznie z hodowli polskich rolników. W naszej ofercie znajdziecie Państwo produkty bez sztucznych aromatów, konserwantów i ulepszaczy smaku. Do mięs dodawane są jedynie certyfikowane składniki ekologiczne. Stawiamy na naturalny smak. Różnica między zwykłymi wyrobami, a tymi pochodzącymi z rodzinnych ekologicznych firm jest taka, że pierwsze się po prostu je, a drugimi się delektuje. Zapraszamy do zakupów wszystkie osoby doceniające kunszt wyrobów przygotowywanych z pasją.